Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Om Cuendet
Lej luksusferiebolig

Om Cuendet

Cuendet blev grundlagt i 1974 som italiensk feriehusydbyder med fokus på og udgangspunkt i Toscana. Gennem mere end 30 år har Cuendet udvidet sit udbud af luksushuse til hele Italien og hører nu til blandt landets mest kendte formidlere af private ferieboliger.

 

Vores erfarne medarbejdere ser det som en ren hjertesag at hjælpe Cuendets feriehusgæster hurtigt og effektivt frem til en villa eller et feriehus af høj kvalitet, således at årets skønneste uger finder et dejligt hjem. Cuendet tilbyder ikke kun private villaer og feriehuse i Italien med udgangspunkt i Toskana, men også i Frankrig, Spanien, Kroatien og Grækenland. Udbuddet af ferieboliger rækker lige fra enestående luksusvillaer med egen udendørs pool i mondæne feriebyer til de lidt "hemmelige" og idylliske huse i Toscanas vinbjerge.

Alle ferieboliger til udlejning gennem Cuendet er blevet gennemgået og udvalgt af os eller en samarbejdspartner. Den enkelte feriebolig skal leve op til vores krav om høj kvalitet og bliver ved frigivelse til udlejning forsynet med stjernekategorisering som en lille rettesnor for vores gæster.

 

Mærket Cuendet står for kvalitet og luksus.

Siden Cuendets start har vi konsekvent lagt alle kræfter i at udvikle firmanavnet til et mærke, der står for de skønneste luksushuse under den sydeuropæiske sol. Vi føler os forpligtet til - og ser det som en konstant og spændende udfordring - at give vores gæster de bedste forudsætninger for en afslappende og ubekymret ferie ved Middelhavet.

Siden 2009 er Cuendet en del af Novasol AS, der er en international feriehusudbyder med kontorer i flere europæiske lande og hundrede af medarbejdere. NOVASOL hører til Wyndham Worldvide-gruppen.

I mere end 40 år har feriehusgæsterne haft højeste prioritet og intet nyt under solen:

NOVASOL vil fortsat stå for kvalitet, service og pålidelighed.