Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Om Cuendet / Wyndham Vacation Rentals

CUENDET - En del af Wyndham Vacation Rentals® Family of Brands

Wyndham Vacation Rentals er verdens største udlejningsvirksomhed med over 94.000 udlejningsejendomme i mere end 500 forskellige feriedestinationer over hele verden. De mange professionelt forvaltede ferieboliger er velegnet for alle mulige forskellige familier og livsstile. Vores ejendomme er rummelige og indbydende med den komfort du er vant til hjemme, her kan du falde til ro, slappe af og nyde tiden sammen med venner og familie. Wyndham Worldwide (NYSE: WYN) er et verdenskendt navn, når det kommer til gæstfrihed og med mere end 25 varemærker indenfor udlejning, tilbydes der et bredt udvalg af ferieoplevelser.

Alt i alt tilbyder vi tilsammen 7 forskellige ferieudlejningstyper, der hver tilbyder noget forskelligt. Dermed er det enklere at vælge den ferieoplevelse du gerne vil have. Om det skal være at opleve Englands mange kanaler og vandveje – og måske en pub eller 2 – som kaptajn på din egen båd. Opleve lokalsamfundet i en landsbyhytte i Irland. Eller om du hellere vil ligge ved poolen ved en luksus villa i Italien. Du kan også tage familien med til en skihytte i Colorado eller nyde dejlige Florida fra en stor og rummelig lejlighed ved stranden. Vil du ikke rejse så langt, kan du opleve den europæiske natur fra en autentisk hytte midt i de naturskønne omgivelser.

Hvad angår kundeservice og tilfredshed, kan du og ding familie trygt slappe af og nyde ferien. Vores årelange erfaring i branchen, giver dig forsikring om, at du kan være tryg ved den bestilte ferie. Vi yder gæstfrihed og en "Stol på mig!" kultur til alle vores gæster, så hvis der skulle ske noget på din ferie, er vi altid klar, til at hjælpe og besvare dine spørgsmål. Faktisk holder vi øje med selv den mindste detalje, så du ikke selv behøver at gøre det. Vores bestillingssystem på nettet er enkelt og brugervenligt, og din reservations og bookings information er tryg. Hvert eneste år er der over 4 millioner feriegæster der bruger vores tilbud, og Wyndham Vacation Rentals varemærker vil helt sikkert give dig og din familie en ferieoplevelse I aldrig vil glemme.

Søsterselskaberne

ResortQuest

ResortQuest er førende leverandør af professionel ferieudlejning i USA, med over 6.000 ejendomme i 23 af de mest populære ski- og stranddestinationer i USA.

Strand ferieboliger tilbydes ved Golfkysten nordvest i Florida, Atlanterhavskysten ved South Carolina og Delaware. Ski ferieboliger destinationer inkluderer ferielejlighedskomplekser i Colorado, Park City, Utah, og Sun Valle, Idaho.

Ferieudlejnings destinationer:

Florida, USA

Alabama, USA

Delaware, USA

Maryland, USA

Idaho, USA

Colorado, USA

Utah, USA


 

Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk organisation og er førende indenfor Europæiske hytte-park ledelse og udlejning. Landal GreenParks representer mere end 65 forskellige ferieparker med mere end 11,000 feriehytter og 7 campingpladser med 1500 campistpladser.

Landal GreenParks tilbyder Grøn Ferie, en unik ferieoplevelse, som dækker den voksende trend, for naturvenlig ferie, med moderne bekvemligheder og faciliteter. Landal Greenparks er et anerkendt varemærke i Holland, Belgien, Østrig, Tyskland, Schweiz og Tjekkiet.

Udlejnings destinationer:

Holland

Tyskland

Belgien

Østrig

Schweiz

Tjekkiet


 

Hoseasons

Hoseasons har et fantastisk udbud af park, hytte, sommerhus og sejlsport ferieboliger i Europa. Uanset hvad du måtte ønske, om det er en britisk strandferie langt væk fra hverdagens pligter, aktivitetsferie, sensationel landsbyferie, eller bare ferie i maleriske landskaber - Hoseasons kan tilbyde overnatning som passer dine ønsker.

Enten det er hytter, luksuriøse campingvogne, bungalows, lejligheder eller træhytter, Hoseasons har det helt rette til dig. Langt fra kedelig og standardiseret, men et fantastisk udvalg af skræddersyede ferier som er designet med dig i tankene. Og med over 60 år i branchen, er det vanskelig at finde et udlejningsfirma, der er mere fremme i skoen.

Udlejnings destinationer:

Storbritannien

Belgien

Frankrig

Tyskland

Holland

Irland

Italien

Polen


 

James Villa Holidays

James Villa Holidays er den førende villa tur udbyder i Storbritannien, tilbyder håndplukkede ferie-villaer med pool med god kvalitet, til en overkommelig pris. Deres team af professionelle rejseagenter besøger regelmæssigt destinationerne og villaerne, noget der betyder at du til enhver tid vil få korrekt information og rådgivning fra et team som kan trække på deres egen erfaring.

Med over 50 flotte destinationer ved Middelhavet, vil du blive forkælet med et væld af valgmuligheder når det kommer til sommer- og vinterferie. Vi kan tilbyde villaer i enhver tænkelig form, fra traditionelle landsteder til moderne villaer og fritidsklubber med en mangfoldighed af aktiviteter som kan underholde dig og familien. Med næsten 30 års erfaring med at håndplukke ideelle ferie-villaer med pool, vil alle blive tilfredsstillet med en James Villa Holiday ferie.

Udlejnings destinationer:

Kroatien

Cypern

Egypten

Florida

Frankrig

Gozo

Grækenland

Italien

Malta

Marokko

Portugal

Spanien

Tyrkiet


 

Cottages4you

Cottages4you har mere end 10.000 feriehuse i England, Skottland og Wales, 650 i Irland, mere end 2.400 feriehuse, ferieboliger og villaer i Frankrig. Om du enten vil have et hyggeligt romantisk afbræk i hverdagen, en morsom familieferie, eller en ordentlig luksusferie – Så kan du finde det hos Cottages4you.

Hver eneste hytte, byhus, feriehus og slot som tilhører Cottages4you opfylder deres strenge krav til kvalitet og komfort. Et dedikeret team af inspektører følger Visit Englands graderinger (og tilsvarende niveauer af gradering i andre land), for t sikre at ejendommen tilfredsstiller dine krav og kan tilbyde dig det du har brug for.

Udlejnings destinationer:

Storbritannien

Frankrig

Irland

Italien