Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer
Ferie

Lej dejlige ferieboliger i hele Sydeuropa

Italien

Italien er et fremragende eksempel på harmoni mellem menneske og hav. Den sydeuropæiske fornemmelse for ’det gode liv’ hænger i luften overalt. Tempoet er bare lavere, udelivet har prioritet og hvorfor skulle du ikke også slå bremserne i? Vores ferieboliger har nemlig oftest altan eller terrasse, hvis I ikke sågar vælger egen udendørs pool med behagelige liggestole...Livet leves under åben sommerhimmel, uanset om ferieboligen befinder sig i badebyen eller det romantiske bagland.
Cuendet har sin hjemmebane i Italien med årstiers erfaring i udlejning af ferieboliger, der udstråler den individualitet så udpræget som italierne selv.
Vi tilbyder store luksuriøse landhuse i velplejede omgivelser med egen pool, ferieboliger med stor komfort på landet og lejligheder i de gamle kulturbyer som Rom, Firenze og Venedig.
Læs mere om Italien her

Kroatien

Vandet ved den kroatiske Adriaterhavskyst er rent og klart. Tusinder af øer, høje bjerge og de mange solskinstimer gør Kroatien til en helårsdestination. Den milde vinter afløses af et blomstrende forår. Så kommer den varme og solfyldte sommer, hvor badebyerne summer af liv og med efterårets komme spiller naturens farver på alle tangenter. Vores individuelle ferieboliger har næsten alle egen altan eller terrasse. Der er ganske ofte den mest vidunderlige udsigt til det dybblå Adriaterhav. Cuendet har ferieboliger i både de populære og kendte byer som Pula og Dubrovnik og det rolige naturskønne bagland.
Book din ferie i Kroatien

Grækenland

Myter, tragedier, bevægende historieskrivning og store filosoffer danner grundlag for antikkens verdenscentrum, mens kunst, naturvidenskab og demokratiets græske vugge trækker linjer til nutidens verdensorden.
Dette slaraffenland for historie- og filosofikendere har også stærk tiltrækningskraft på solelskere og badedyr. En strålende blå himmel og de mange solskinstimer lokker gæster til de talrige badestrande - hvor Cuendet har en stor del af sine ferieboliger - som undertiden kan minde om Caribiens. Ensomt beliggende bugter giver plads til afslapning og i det smukke bagland finder du mange vandrestier, hvor du møder grækernes gæstfrihed på din vej.
Ferieboligerne ligger både på Peloponnes og øer som Kreta, Korfu og Cypern.
Læs mere om Grækenland her

Frankrig

Landet med en lang og bevæget historie, de store filosoffer og kunstnere og det helt specielle ’savoir-vivre’ fascinerer en hel verden. I hver en region og de mindste afsides beliggende landsbyer oplever landets gæster franske ferieeventyr.
Fra Cuendets ferieboliger sætter de kurs mod det lille gemte romantiske slot i den store skov, falder over en lokal kunstners skæve vinkel og afrunder dagen på gourmet-restauranten med den mest vidunderlige havudsigt. Frankrig har farvestrålende facetter, der skaber uforglemmelige feriedage og vores ferieboliger ligger hus til...

Velkommen til Frankrig!
Og book din feriebolig

Spanien

Siger vi Spanien, så tænker du sol & strand! Ja, men det er nu ikke hele fortællingen. Landet har f.eks. næst efter Schweiz de fleste bjerge i Europa og 37 punkter på UNESCOs verdenskulturarvliste.
Vores ferieboliger ligger som oftest langs de kendte fastlandskyster, som Costa Brava, Costa Blanca og solkysten (Andalusien).
Særligt populære er de større huse på Mallorca med egen udendørs pool, hvor der er ankomstmulighed på hverdage - også i sommerferien - ligesom ferieboligerne på de helårsvarme kanariske øer, Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria.
Læs mere om Spanien her