Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Frankrig

Nyd ferien i en luksusferiebolig i Frankrig

Har du ladet dig fange af "franske fristelser"? Så tag afsted mod syd og find din plads i franskmændenes udprægede forståelse for det gode liv. Afsted mod landskabets mangfoldighed, den brogede dagligdag i små landsbyer, den skønne mad og de fremragende vine. Se boules-entusiasterne i fuld udfoldelse, tag på café og nyd en "au lait" eller slå dig ned på den lokale fortorvsrestaurant, hvor selv en baguette med camembert smager himmelsk. Dertil et lille glas af den lokale drue og så udråber også du et "Vivre la France"!

Fransk gadebetegnelse

Lej feriebolig i Frankrig

Dette land spækket med bevægende historie, berømte filosoffer, verdenskendt kunst og en helt særlig forståelse for livsnydelse har meget at give dets gæster. I enhver nok så lille landsby, i den yderste provins får man oplevelser for livet. Så ligger der et smukt slot lidt gemt i den store skov. På den videre færd støder du på en talentfuld kunstner i den lille undseelige landsby eller en særpræget restaurant med den skønneste udsigt over havet. Ferie i Frankrig betyder utallige og uforglemmelige dage med minder for livet.

Cuendet giver dig muligheden for at komme ind bag de "franske gardiner"!

 

Oplev dagligdag og fritimer i en fransk region, når du flytter ind i en af vores ferieboliger. Cuendet har ferieboliger af høj kvalitet i de skønneste områder i Frankrig. Det store udvalg giver dig en sjælden nem mulighed for at finde lige netop den feriebolig, der matcher familiens ønsker. Hvad skulle det være? En villa med udendørs swimmingpool ved Cõte d´ Azur eller et hyggeligt rustikalt feriehus i Bretagne? Måske er I til mere mondæne byer som Cannes eller Nice? Søger I den friske Atlanterhavsluft, jamen så ud mod vest med jer...

Cuendets udbud af ferieboliger har mange udtryk og varianter.

 

Bonnes vacances en France!