Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Grækenland

Nyd din ferie i en feriebolig i Grækenland

Grækenland er kendt for sin gæstfrie befolkning og den forbløffende forskellighed i landskabet. Bjergene og de imponerende klippeformationer står i skærende kontrast og klar modsætning til de mere blide kyststrækninger, hvor både grækerne selv og landets gæster finder skønt badevand, lette briser og de mest vidunderlige solnedgange.

 

De mere end tusind øer og bugter gør Grækenland til et af Sydeuropas mest populære rejselande. Cuendet tilbyder ferieboliger på f.eks. Kreta, Korfu og Cypern. Her forenes storhed i både fortid og nutid. Myter, tragedier, bevægende historieskrivning og store filosoffer danner grundlag for antikkens verdenscentrum, mens kunst, naturvidenskab og demokratiets græske vugge trækker linjer til nutidens verdensorden.

Appelsinlund i syd

Ved strålende klar, blå himmel og konstant solskin (op til 3000 solskinstimer om året) kan du slå dig ned på en af de talrige græske strande. Nej, du er ikke landet i Caribien, selvom forholdene ved vandet på nogle punkter sagtens kan minde om og måle sig med den mere eksotiske pendant. Ensomt beliggende klippebugter giver plads til at nyde stilheden, hvis badelivet skulle blive lidt for hektisk.

I baglandet kan du gå på opdagelse ad de mange vandrestier, som fører lige frem til små hengemte landsbyer, hvor befolkningens hjertelighed og hjælpsomhed giver feriedagene et særligt skær af samhørighed og samvær.

 

Samværet kommer i særlig grad til udtryk på de lokale taverner nær ferieboligen, hvor du ubetinget bør vælge en lækker fiskeret. Hertil skal nydes et glas "Retsina". Men først skal vi have lagt bunden med en typisk lille forret, som hedder "mezedes". Den består af oliven, agurk- og tomatstykker, får- og gedeost, fyldte vinblade og små hakkekødsboller. Forretten bør selvfølgelig have følgeskab af den skænkede Ouzo.

 

Vores ferieboliger i Grækenland kan både være luksusvillaer, komfortable feriehuse eller hyggelige lejligheder lidt ensomt beliggende eller midt i det festlige ferieliv.