Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Italien

Lækre ferieboliger i Italien

Italien er en sand klassiker som europæisk rejseland og vores udbud af enestående ferieboliger spænder lige fra villaer i Toscana over kystnære ferieboliger ved Adriaterhavet til hyggelige ferielejligheder i Venedig og Rom. Støvlelandet har en bred vifte af attraktioner og naturoplevelser for alle "feriepengene"! Høje bjerge i Aosta-dalen, Piemonte og Sydtyrol. Bløde og harmoniske bakker i Toscana og Umbrien, der også betegnes som "Italiens grønne hjerte". Solbeskinnede strande, et turkisblåt hav, kunstskatte, kulturbyer og storbyer med moderne "puls". Hyggelige byfester, det gode køkken og fremragende vine. Sådan ser fornøjelige feriedage ud! Naturen præsenterer sig i de smukkeste gevandter med palmer, citrontræer, olivenlunde, oleander og cypresser. Tænk bare på Toscanas farver. Det er ren billedbogsmagi.

Vin i Italien

"I ferien skal vi også nå, at"...Det kan faktisk være lidt svært bare at sætte sig på en bænk under det store poppeltræ med en is og lade den italienske dagligdag passere forbi. Men tag nu alligevel tiden til det! De store armbevægelser, et sprudlende temperament, og charmerende attitude gør Italien til en europæisk favorit. Særligt populære er kulinariske mesterværker, for det er bestemt ikke "kun" pasta & pizza. Det italienske køkken har regionale udgaver, hvor egnstypiske produkter bliver fremstillet og tilbudt med slet skjult stolthed.

 

Akkurat det samme gælder for vinen. Baroloen kommer fra de nordlige vinområder, mens en Vernaccia fra San Gimignano har toskansk oprindelse.

Italien er et dejligt eksempel på harmoni mellem menneske og hav. Den sydeuropæiske livsopfattelse hænger overalt "i luften". Tempoet er bare mere langsomt og udelivet ligger i dagsrytmen. Der tages plads på terrassen eller balkonen, fødderne svales i poolen, strandlivet udspilles ved havet eller også vendes verdenssituationen på den lokale taverne.

 

Du vil ganske naturligt tilegne dig de sydeuropæiske dyder og nyde en ferie på italiensk manér, da de fleste af vores ferieboliger, dvs. luksusvillaer, feriehuse eller lejligheder, råder over en god komfort. Du finder velplejede omgivelser, ofte en udendørs swimmingpool, og stor have med havemøbler.

 

Vi overlader det dog trygt til dig selv at finde lige netop den region og feriebolig, der passer til familiens ønsker. Forvent bare det bedste...

 

God ferie i Italien!