Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Italien / Toscana

Lækre ferieboliger i Toscana

Toscana er et af verdens mest berømte kulturlandskaber og belønner regionens gæster med en uforglemmelig ferieoplevelse...

Lige midt i dette lille enestående paradis ligger Cuendets ferieboliger, der alle har et individuelt tilsnit, hvor husejerens personlighed kommer til udtryk. Til gengæld er der flere fællesnævnere og vigtigst naturligvis den naturskønne og centrale beliggenhed! Fra ferieboligens egne "fire vægge" har man det allerbedste udgangspunkt for udflugter til de store seværdigheder og kulturelle højborge.

 

Alle veje fører til Rom, men så langt har du nu slet ikke behov for at køre for at finde feriefristelser. Toscana har de fineste sandstrande på den mondæne Versilia-kyst, ved Maremma og på øen Elba. Druen har magt i det maleriske Chianti-område, Arno-dalens spydspidser er kulturbyerne Firenze-Siena-Arezzo og den bakkerige Casentino-dal rummer mange borge. Chianti-dalen lokker med de smukke byer Monte San Savino, Lucignano, Cortona og Montepulciano. I den høje Tiber-dal går du dine egne Franciskus-veje og beundrer de seværdige byer. Monte Amiatas skovrige område giver svalende skygge i sommervarmen og så den enestående Orcia-dal... Listen synes nærmest uendelig, så én uge kan næsten ikke gøre det. Cuendet har huset, når du vil føle "suset"!

Toskanske specialiteter

Gå på kulinarisk "opdagelsesrejse" i det berømte toskanske køkken! På et lille lokalt trattoria serveres specialiteter som trøfler og stensvampe, "Bistecca Fiorentina" eller "Cacciucco"-fiskesuppe. Hvis lysten tenderer mod "egen kokkehue" i Cuendets feriebolig, så er det afsted til det lokale marked og indkøbe.

Ellers er markedspladsen også et fremragende og inspirende sted at betragte den italienske folkesjæl. Nyd en skøn cappucinno eller aftenaperitif på fortovscaféen og følg de fantastiske fagter, lidenskaben og det sydeuropæiske lydbillede. Sådan er livet på "toskansk"!