Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Italien / Umbrien

Dejlige ferieboliger i Umbrien

Umbrien, der også betegnes som Italiens hjerte, præges af Tiber-dalen og udstråler i udpræget grad fredelige omgivelser. Inde i det blide landskab og bakkerne ligger der byer, som forbinder landskabets charme med Umbiens undertiden lidt gådefulde fremtoning. I Umbrien er der antikke bygninger og klostre, hvor verdensberømte personer som f.eks. den hellige Frans af Assisi levede.

I den majestætiske Basilika af Assisi kan Cimabue og Giottos fresker beundres.

Perugia, Gubbio, Orvieto, Spoleto, Città di Castello, Spello, Todi og mange andre byer i Umbrien er alle små kulturperler med en bevæget historie og de kan ganske glimrende udforskes med Cuendets ferieboliger som udgangspunkt. Når kroppen kræver mere bevægelse, søger både entusiaske lystfiskere og vandsportsfolk ud til Trasimenersøen og de små hyggelige byer som Castiglione eller Passignano, hvis ferieboligen udvælges med aktiv ferie for øje.

Mindre kendt - men derfor ikke mindre attraktivt i landskab og natur - er Marche, som grænser op til Adriaterhavet og har uberørte kyststrækninger. Urbino var tidligere hovedstad i Montefeltros fyrstendømme og inden for bymurene findes nogle af de smukkeste eksempler på den italienske renæssance.