Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Kroatien

Nyd din ferie i en feriebolig i Kroatien

Kroatien har altid funklet som en sand perle ved Adriaterhavskysten. De skønneste kyster ved Middelhavet udøver nærmest magnetisk tiltrækningskraft på badegæster fra hele Europa. Landets bevægede historie har også i nyere tid givet afbræk i turismen og lukket for feriegæster. Til gengæld har påvirkningen fra andre lande som Italien og Østrig i historisk perspektiv gjort landet til en attraktiv og skøn blanding af europæisk livsglæde og kulturelt fyrtårn. Således har Kroatiens gæster fantastiske muligheder for at slippe det indre "badedyr" løs og føle historiens vingesus.

 

Som på en kæde langs Adiaterhavskysten finder man romantiske og stemningsfulde byer som Porec, Rovinj, Pula og Medulin helt ned til Dubrovnik i Dalmatien.

 

Cuendets ferieboliger afspejler og lægger mure til denne romantik i Kroatien. I de populære feriebyer har Cuendet dejlige lukusvillaer og ofte direkte ved Adriaterhavskysten.

Lej villa i Kroatien

Havvandet er rent og klart sammenlignet med mange andre dele af Adriaterhavskysten. Tusinder af øer, de høje bjerge og solens varmende stråler helt ind i det sene efterår med en efterfølgende mild vinter gør Kroatien til en enestående helårsdestination. En feriebolig hos Cuendet er således til bestilling hele året rundt og med lave lejepriser i de populære forårsmåneder.

 

På den kulinariske front kan vi anbefale de gode og billige restauranter. Mange vælger dog også at iføre sig kokkehuen og selv svinge grydeskeen ved tilberedning af friskfanget fisk. Cuendets ferieboliger i Kroatien har altid mere end et lille te-køkken. Der er kogeplader og ovn, således at familiens "mesterkok" kan vise alle sine talenter. Havets mange delikatesser kan omvende selv dedikerede kødelskere.