Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Destinationer / Spanien

Dejlige ferieboliger i Spanien

Spanien er så meget mere end bare et land. Det repræsenterer en livsstil. Her forbindes på enestående vis historie, natur og gastronomi. Selv i en tid med globalisering, realityshows og talentkonkurrencer som metervare har traditioner fortsat levedygtighed og en central plads i den spanske dagligdag. Livet udspiller sig ganske naturligt på gader og fortorvscaféer, når lufttemperaturerne i sommerhalvåret sætter pres på termometret. „Mañana“ må komme, som den vil. I dag lever vi livet... Lad os som "kolde nordeuropæere" bare suge ind i den holdning og afslappede mentalitet.

 

På Den Iberiske Halvø hedder det ikke "kun" sol og strand. Spanien har f.eks. næst efter Schweiz de fleste bjerge i Europa og der er 37 steder, som er udnævnt til verdenskulturarv. På ferieøerne, De Kanariske Øer og Balearerne (med De Kanariske Øer), hvor Cuendet tilbyder en lang række spændende ferieboliger, emmer det af dejlig provinsiel men alligevel international atmosfære.

Har du en særlig forkærlighed for det sunde Atlanterhavsklima, som også i vinterhalvåret lokker med dejligt varmt badevand og et "læs" solståler, der giver nordeuropæere varme i kroppen. Så sæt kurs mod De De Kanariske Øer! I Middelhavet ligger Mallorca, hvor mandeltræerne om foråret blomstrer helt vidunderligt og badevandet er dejligt behageligt til langt ud på efteråret. Øerne har alt, næsten. Lad dog bare slalomskiene blive hjemme...

 

Ferie i den lejede feriebolig - spaniolerne kalder den gerne finca - der ofte ligger lidt uden for de store turistcentre, giver mulighed for at opleve det mere oprindelige Spanien. Hører du allerede kastanjetternes insisterende klang, hændernes rytmiske klap, de stampende fødder og klingende guitarer?

Det er livsglæde og lidenskab. Det er Spanien!