Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Individuelle ferieboliger
Villa

Glæden ved luksus og individualitet

En rigtig uforglemmelig ferie er ikke blot ferie fra hverdagen, men også dage i dejlige, eksklusive omgivelser sammen med familien og gode venner.

 

Cuendets ferieboliger danner rammen om netop den individuelle og personlige løsning, som helt bevidst aldrig er passet 100% ind i en fast skabelon eller bare gentager sig selv år for år. En Cuendet-feriebolig byder på enestående og specielle rammer af høj standard og unikke omgivelser, langt fra dagligdagens trummerum.

Villa med pool

Derfor er mange af Cuendets ferieboliger enkeltstående villaer på bakketoppe, f.eks. i Toscana og Umbrien eller placeret langt fra de fyldte badebyer, ofte med en privat swimmingpool eller egen have, hvor man kan slappe af i træernes skygge, hvile ud på terrassen efter et lækkert måltid eller nyde et stort aftensmåltid med familien og vennerne, hvor der hygges og snakkes til langt ud på de små timer.

 

I bestemmer selv hvilken bolig, der skal danne rammen om jeres uforglemmelige ferie: Ferieboliger, hvor børnene kan lege på en eng lige udenfor huset. Ferieboliger, hvor hunden også er velkommen og ferieboliger med en helt enestående og ugeneret beliggenhed i fredelige omgivelser, langt fra masseturismen.Book din luksusferie her.