Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Lejligheder i Venedig

Lej en bylejlighed

Tag på ferie i en af Italiens mange smukke og historiske byer. Cuendet tilbyder en række ferielejligheder i nogle af landets smukkeste og mest interessante byer. Fra Firenze til Venedig og Rom til Siena har vi udvalgt en perlerække af de smukkeste lejligheder i historiske ejendomme, som er perfekte udgangspunkter for en spændende og anderledes byferie. Gå opdagelse i de små gader og stræder og de utallige kunst- og kulturskatter, som går helt tilbage til romertiden.

Karneval i Venedig

Hos Cuendet kan I finde eksklusive lejligheder med udsigt over Firenzes smukkeste pladser, Roms utallige kupler og tage, Sienas hyggelige gader og stræder og Venedigs pulserende byliv.

 

Book din ferie i Italien her

 

De er ideelle ferieboliger for at gå opdagelse på pladser, ved mindesmærker, på museer, på grønttorve eller udstillinger, i forretninger, på restauranter og caféer. Oplev den uforglemmlige stemning i en af de fascinerende byer.

 

Også i de øvrige lande har Cuendet bylejligheder. I Cannes og Nice er udvalget af cityboliger stort eller hvad med en tur til Barcelona?