Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Livsstil
Udsigt over landskabet i Istrien

Ferieboliger med stil

Mode kommer og går, men stilen består.... Dette er filosofien hos Cuendet. Elegante, specielle og enestående ferieboliger, der oser af stil og atmosfære. Uanset om det drejer sig om enkeltstående villaer med have og swimmingpool, vidunderligt istandsatte antikke vagttårne, lejligheder i historiske bygninger eller typiske landhuse: Atmosfæren er altid helt unik.

 

Cuendet har hjemme i Italien med det skønne Toscana som centralt ferieområde, book din ferie i Toscana her

 

Når du vælger en Cuendet-villa til ferien, dykker du ned i en helt anden verden, langt fra de sædvanlige turiststrømme. En verden fyldt med afslapning og muligheden for at finde sin helt egen "ferierytme" ved nogle af Europas absolut smukkeste steder, hvor naturen og lokale traditioner er i højsædet. Cuendet har fokus på Sydeuropa og ferieboliger i Italien, Frankrig, Spanien, Kroatien og Grækenland

Lej en villa med pool

Beliggende midt i olivenlunde, nærmest svævende mellem himmel og hav, på bakketoppe eller midt i de herligste kulturbyer som Firenze eller Siena, er Cuendets ferieboliger synonym med en enestående ferie, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, som er helt uden sammenligning.

 

Cuendet har noget at byde på for enhver smag. Storfamilen eller venneflokken, som vil tilbringe ferien sammen i et stort, luksuriøst feriehus med alle livets behageligheder. Eller parret, som ønsker at komme væk fra dagligdagens stress og jag for at få ladet batterierne op igen, og vælger en lækker ferielejlighed med fantastisk udsigt over hav, landskab eller bjerge.

 

Rammerne i en Cuendet-feriebolig er præget af god smag, masser af stil, enestående udsigter og oceaner af komfort.