Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Livsstil / Ferie for sanserne
Kig på poolen ved et Cuendet-hus

Sans for ferie

Ferieboliger med en helt speciel atmosfære - det er ferie med Cuendet. I Sydeuropas skønneste ferieområder vil I få et uforglemmeligt ophold, som udfordrer alle sanser.

Oplev de hyggelige kultur- og verdensbyer som Rom, Venedig, Athen, Firenze, Cannes, Barcelona, eller Dubrovnik, de smalle gader og stræder mellem pragtfulde monumenter og det bjergtagende landskab, som breder sig med enestående farver og smukke vinbjerge.

Kom ned og oplev den dejlige duft fra oliventræerne, citruslundene og pinjeskovene i Toscana eller de blomstrende lavendelmarker i Provence, som dækker de bakkede udløbere af store bjergkæder. I vil også kunne fornemme fine aromaer af salvie, rosmarin eller timian, som breder sig under sydens sol. Book din ferie i Sydeuropa her.

Havudsigt fra terrassen

Middelhavskøkkenet er en sand fest for smagsløgene: Masser af grøntsager, ris, friskfanget fisk, kød, olivenolie, hvidløg og et væld af krydderier sørger for helt unikke smagsoplevelser.

Hele året rundt kan I mærke solens varmende stråler og føle det bløde sand mellem tæerne langs vidunderlige strande ved idylliske bugter.

Lyt til cikadernes sang i pinjelundene og det brusende hav, som slår ind på klippekysterne.

En ferie med Cuendet sætter sanserne løs!