Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Livsstil / Gourmet
Italiensk frugt

Ferie for feinschmeckere

Middelhavskøkkenet er en helt særlig kulinarisk oplevelse. Tag jer tid i ferien til at lære dette vidunderlige køkken at kende. Et sandt paradis for ægte feinschmeckere, som vil nyde et måltid tilberedt af helt friske og enestående råvarer. I mange Middelhavslande er maden og måltider sammen med familien stadig et af hverdagens vigtigste og mest behagelige ritualer. Book en smagfuld feriebolig i Sydeuropa her. De friske råvarer og skønneste ingredienser danner basis for lækre egnsretter: Velsmagende olivenolie, hvidløg, urter og krydderier som salvie, timian, rosmarin og basilikum, et hav af frugt og grønt, alt godt fra havet og kød i fineste kvalitet samt lyst brød, pasta og ris.

Italiensk slik

Det franske køkken byder ind med østers og mere end 300 forskellige slags ost. Provencalske krydderier giver madretterne deres helt specielle smag, Frankrig. Paella og "turrones" er spanske specialiteter, Spanien. Trøffel og parmesanost giver italienske retter en helt enestående smag, Italien. Så righoldigt og uden sidestykke er også

Cuendets tilbud af ferieboliger: Fra store villaer og landsteder til mindre ferielejligheder i Sydeuropas skønneste egne, Toscana, Kreta, Istrien. Vælg mellem Cuendets store udvalg af kvalitetsferieboliger. Ferien kan begynde!