Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Livsstil / Vinrejse

Ferieboligen ligger på ruten - vinruten

Hvad enten I foretrækker hvid-, rosé- eller rødvin - sødlig, tør, karakterfuld eller let - så vil I på jeres ferie i en Cuendet-feriebolig, book din ferie i Sydeuropa, opleve ægte vinkultur helt tæt på. Vinbjerge med kraftige vinranker smyger sig op langs bjergkæderne og bakkelandskabet. For at kunne indfange alle solstråler er vinbjergene anlagt i sirlige rækker fra syd mod vest. Om foråret og forsommeren er landskabet frodigt grønt og når vinen bliver høstet i sensommeren og efteråret, er vinbjergene dyppet i rød-gyldne farver. Vinbjergene præger til enhver tid det vidunderligt smukke landskab. Vinkendere vil elske at gå på opdagelse i vinlandet og opleve den helt unikke kultur på vinslotte og -gårde.

Den idylliske vinrejse fører jer ad snoede veje gennem det bakkede landskab, mens I passerer et hav et vingårde, som inviterer indenfor til vinsmagning.

 

Nyd de spanske vine som Rioja eller Montesierra på en ægte taverne, Spanien, eller smag på Baroloens og Chiantiens ædle dråber i Italien. Det er en oplevelse at mærke, hvordan aromaen af en nyåbnet vin spredes, mens man står blandt store egetræsfade i en ægte vinkælder. Tag et bad i vin i forbindelse med en vinoterapi i Bordelais i Frankrig. Nydelse og sundhed går op i en højere enhed under en ferie i en Cuendet-feriebolig.

Nyd en uforglemmelig ferie og lev livet.