Cuendet

Retur til forsiden
Kontakt
+45 3914 3111
Home / Inspiration / Det oprindelige landliv
Italiensk kyststrækning

Det oprindelige landliv

Der findes mennesker, som under ferien ganske hurtigt og helt naturligt bliver en af de "lokale". De har fornemmelse for det fortryllende landskab og atmosfærefyldte landsbyer. De nyder stemningen og de små hemmelige steder, som kun lokalkendskab skaber forbindelse til. Mennesker, der holder af de små glæder som at ligge i græsset og kigge på skyerne eller nyder naturens dufte af blomster og sol. Det skal ikke være tre-retters gourmetaften, nej her er den hjemmelavede pasta og husets vin på menuen. De mennesker definerer en dejlig ferie ud fra indtryk og følelser, afslappende omgivelser og områdets oprindelighed. Det er feriens salt. Det er essensen af rigtig ferie!

Lej villaer og ferielejligheder

Cuendet har et særligt øje for disse gæster, når vi udvælger ferieboliger til vores program. Uanset om det drejer sig om enkeltstående luksusvillaer eller komfortable lejligheder i vidunderligt renoverede landhuse, så har vi et ubetinget krav om en atmosfære af kunst, historie og umiskendelig ægthed.

 

Book din ferie i Sydeuropa her

 

Denne ægthed skal også genfindes i den ramme, hvor ferieboligen er placeret. Naturens skønhed, kunstneriske mesterværker og stærke gastronomiske traditioner. På denne måde kan vi skabe overensstemmelse mellem kvaliteten af Cuendets ferieboliger og de omgivelser, som på mange måder hører til blandt Sydeuropas smukkeste og mest attraktive.